Trap in de ENCI Groeve

Onlangs werd de ENCI groeve te Maastricht geopend voor publiek. Eerder dit jaar werd het nieuwe uitkijkplatform al geopend, sinds deze maand kan je nu ook de groeve zelf bezoeken en afdalen via de trap vlakbij het uitkijkplatform.  Ik was nieuwsgierig naar de veranderingen in het gebied, dus ging er afgelopen weekend een wandelingetje maken.

 

Ten slotte maakte ik nog een opname lange sluitertijd opname met een 10 stops ND Filter. Hierdoor kon ik een sluitertijd van 154 seconden bereiken.

2 thoughts on Trap in de ENCI Groeve

  1. hallo, bert
    was er vorige week ook had mijne hond bij maar toen ik onder aan de trap kwam stond me een parkwachter op te wachten met de boodschap dat er hier geen honden welkom zijn en vroeg of ik de borden honden niet toegelaten niet gezien had waarschuwing gekregen volgende keer boete mijnheer 90euro bij deze wou ik je laten weten omdat ik weet je heb ook ene hond
    grts. marc

Leave a comment