Commercieel

Commerciëel

Prints & Wanddecoratie
Gebruikslicenties en stockfoto's
Freelance fotograaf

Een foto bestellen:

Op al mijn foto's berust copyright. Wens je een van mijn foto's te gebruiken, dan kan je hiervoor een gebruikslicentie aanschaffen. Ben je op zoek naar stockfoto's uit België of het buitenland? Bezoek dan zeker de beeldbank waar je alle foto's vind die beschikbaar zijn voor redactioneel en commercieel gebruik. Heb je reeds je keuze gemaakt? Contacteer me dan via het contactformulier voor de tarieven. Vergeet ook niet te vermelden welke foto('s) je wenst te bestellen en probeer het gewenste gebruik zo nauwkeurig mogelijk te specifiëren.

Wanddecoratie

Ben je op zoek naar een eye-catcher om die kale muur in je huis of kantoor op te vullen? Neem dan zeker een kijkje in mijn Werk aan de Muur Shop, waar ik de beste werken geselecteerd heb. Hoge kwaliteit prints zijn beschikbaar in uiteenlopende formaten en op diverse hoogwaardige materialen gaande van fotoprints met of zonder kader, prints op canvas en aluminium tot naadloos behang in grote formaten.

Kan je een bepaald werk niet vinden in de printshop, of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.

Fotografie in opdracht

Als freelance fotograaf ben ik gespecialiseerd in architectuurfotografie en erfgoedfotografie. Vele van mijn foto's worden gebruikt in de toeristische sector. Bent U nog op zoek naar een freelance fotograaf voor uw project? Neem dan contact met me op.

Projecten

Naast het aanleveren van foto's zijn er mogelijk nog meer diensten die ik als freelancer kan bijdragen tot uw project of onderneming. Misschien zoek je nog wel iemand om de drukwerken te ontwerpen waarin de foto's gebruikt worden? Ook met het ontwikkelen van een moderne professionele website of webshop kan ik je van dienst zijn. Denk je dat ik je hierbij van hulp kan zijn, aarzel dan niet om het te laten weten.