Return of the King

Als afsluiter van een dagje urbexen besloten we eens een kijkje te gaan nemen bij “Return of The King”. Het was al laat in de namiddag toen we in het dorpje arriveerden en we arriveerden nog veel later nadat ik ons eerst domweg het verkeerde bos in stuurde.  Toen we uiteindelijk bij het vervallen kasteel arriveerden stond de zon al laag aan de hemel, wat in combinatie met de heldere blauwe lucht resulteerde in mooi licht voor enkele foto’s van de buitenkant. Ik was nog niet zo lang binnen toen ik langs buiten onbekenden hoorde praten in het frans. Al snel kwam er ook een groene auto aanrijden en werden de stemmen luider. Het leek erop dat de rest van het gezelschap door een boswachter was gevat. Ik besloot ervan te profiteren dat ik nog niet gezien was en maakte van de gelegenheid gebruik om snel nog enkele foto’s van binnenuit te maken. Toen ik zelf ook naar buiten wou komen om de taalbarrière tussen mijn kameraden en de boswachter op te heffen, stonden ze beneden op me te wachten. Blijkbaar waren ze nog niet gezien en na ons even te verschuilen in de kelder slaagden we erin om ongezien terug naar de auto te wandelen.

 

Leave a comment