Long Exposure in Dinant

De voorbije jaren ben ik meermaals in Dinant geweest om er te fotograferen. Tergelijkertijd was men ook de kade aan het renoveren, waardoor ik me telkens stoorde aan de halve bouwwerf die op de foto's zichtbaar was. Vorige week passeerde ik langs Dinant en maakte er even een kleine tussenstop. De kade is eindelijk terug open en ziet er super gezellig uit. Ook zijn enkele gevels opnieuw in de verf gezet waardoor het geheel wat kleuriger aantoont.

Bovenstaande foto is gemaakt mijn de Lee Big Stopper; een 10 stops ND filter. Met deze filter kan je overdag sluitertijden behalen van 30 seconden. Dit zorgt ervoor dat het water mooi glad wordt en je beweging in de wolken ziet. Het verschil is duidelijk merkbaar zoals je op onderstaande vergelijking kan zien.

beforeafter

Leave a comment