Een lente avond in Leuven

Vandaag besloot ik om een avondwandeling door Leuven te maken. Ik had immers nog steeds geen goede nachtfoto’s van het prachtige stadhuis. Op de heenweg zag ik zowel de kansen op een spectaculaire zonsondergang als op een regenbui met de kilometer toenemen. Uiteindelijk bleef het gelukkig droog in Leuven, maar kwam ik door omleidingen en een eindeloze zoektocht naar parking te laat aan om mooie foto’s te maken van de oranje lucht. Helaas weer geen zonsondergang, maar gelukkig is het blauwe uurtje bijna altijd een garantie op mooi licht.

One thought on Een lente avond in Leuven

  1. prachtige foto’s, dank om ze te delen.
    Ik heb Leuven geadopteerd.
    Ik heb telkens nieuwe verhalen en leuke plekjes voor mijn bezoekers bij YENN b&b.
    Ik zal hierover een berichtje posten op onze FB-pagina ;0))

Leave a comment