Charbonnage Du Renard

Op terugweg van een andere locatie besloten we nog snel even langs Charbonnage Du Renard passeren. Deze kleine steenkoolmijn heeft na de sluiting dienst gedaan als opslagplaats voor oldtimers en we vroegen ons af of deze er nog zouden zijn. De zon verdween net onder de horizon toen we op de locatie arriveerden. Tegen de tijd dat we bij de oldtimers waren was buiten het blauwe uurtje reeds bezig. Terwijl de lucht door de raampjes mooi blauw kleurde, maakte ik snel enkele foto’s. Veel tijd hadden we niet want het mooie licht duurde niet lang en het licht van onze zaklampen was duidelijk zichtbaar langs buitenaf. Dus snel enkele foto’s maken en weer wegwezen was de boodschap.

DSC_0746

5 thoughts on Charbonnage Du Renard

 1. Beste Meneer/Mevrouw,

  ik ben een echte Ford liefhebber en zou graag eens willen rond snuffelen. kunt u mij misschien de locatie door sturen?

  mvg Rinke

 2. Hallo wat een gave foto’s.
  Ik en mijn zoon zijn net begonnen met fotograferen. Kunt u mij de locatie noemen of tips geven hoe deze locatie te vinden is?
  Wellicht heeft u nog andere tips voor ons.

  Met vriendelijke groet fernando

Leave a comment