Abseilen en stijgen op de 40m wand

Samen met enkele vrienden gingen we onze touwtechnieken oefenen op een prachtige locatie in de buurt. Voor Jordy was dit een ideale gelegenheid om met zijn drone enkele prachtige videobeelden op te nemen, ikzelf maakte gebruik van de gelegenheid gebruik om enkele foto’s te maken vanuit een uniek standpunt terwijl ikzelf in de touwen hing. Normaal heb ik geen probleem met deze hoogtes, maar ik moet bekennen dat wanneer er een full-frame camera met dure lens rond m’n nek hangt ik wel een beetje last heb van trillende handen telkens ik de camera bovenhaal. De camera en cameratas zijn wel dubbel gezekerd aan mijn klimgordel, maar dan nog is de kleinste foute beweging genoeg om het evenwicht te verliezen en tegen de wand te smakken met de camera in de hand op zulke hoogte.

 

Leave a comment