Mullerthal

Over het Mullerthal:

Het Mullerthal is een regio in Luxemburg die bekend staat om zijn prachtige bossen, wandelroutes en spectaculaire rotsen. De streek wordt ook wel "Klein Zwitserland" genoemd. De gesteentelagen van zandsteen en dolomiet werden zo'n 200 tot 250 miljoen jaar geleden gevormd. Het landschap zelf werd zo'n 10.000 jaar geleden gevormd, nadat de indrukwekkende kloven zijn ontstaan door het smeltwater van de laatste ijstijd. De bekendste wandelroute is de "Mullerthal-Trail" die zo'n 120km lang is.

Prints

Op zoek naar een art print of canvas van het Mullerthal in Luxemburg? Dan ben je aan het juiste adres. Bovenstaande foto's zijn op verzoek beschikbaar als print of wanddecoratie in diverse afmetingen. Voor meer info, neem even contact met me op.

Gebruikslicentie

Op zoek naar foto's van het Mullerthal in Luxemburg, om te gebruiken bij uw volgend project of publicatie? Dat kan door een gebruikslicentie aan te schaffen. Zowel royalty-free als Rights-Managed licenties zijn beschikbaar. Neem contact op voor meer tarieven en meer info.

Recently updated portfolios