Workshop avondfotografie in Maastricht

Workshop avondfotografie in Maastricht

Met meer dan 12 jaar ervaring in de fotografie is de tijd gekomen om deze kennis te delen met andere gepassioneerde fotografen die de wondere wereld van fotografie ontdekken.

Maastricht, Hoeg Brögk, Hoge Bruge, Voetgangersbrug, Nederland, Limburg, Architecture, Blue Hour, Cityscape, Holland, Netherlands, River, Maas

Workshop Avondfotografie

Avondfotografie is vaak een van meest uitdagende vormen van fotografie. Je krijgt te maken met verschillende lichtsituaties en bijhorende camera-instellingen. Hierdoor is het niet alleen een zeer dankbare maar ook zeer leerrijke vorm van fotografie.

Maastricht

Als locatie voor de workshop avondfotografie heb ik gekozen voor Maastricht. Deze stad is zeer fotogeniek en leent zich uitstekend voor het type fotografie we in de workshop behandelen, namelijk avondfotografie en stadsgezichten.

Fotografeer adembenemende cityscapes

Leer nu hoe je spectaculaire stadsgezichten en avondfoto's moet maken zodat je later thuis komt met de mooiste vakantiefoto's.

Privé Workshop

Om de kwaliteit te waarborgen zijn de workshops volledig privé, met maximum 2 fotografen. Jij bepaalt zelf of er nog iemand meekomt en wie dat is. Op die manier kan het niveau volledig aan jou niveau aangepast worden, ongeacht je beginner of gevorderde bent.

Vereisten

Om aan deze workshop te kunnen deelnemen heb je een spiegelreflexcamera, mirrorlesscamera of digitale camera waarbij je de Iso, Diafragma en sluitertijd kan instellen nodig. Daarnaast is een stevig statief ook een absolute must. Vergeet ook je camera-handleiding niet (digitaal) mee te brengen.

Meer info:

Prijs: 60€ per persoon
Duur: 2u - 3u afhankelijk van het weer.
Datum: Op afspraak
Locatie: Maastricht, Nederland