Webdesign

Laat je website bouwen door een ervaren freelancer.

Freelance webdesigner

Laat je website bouwen door een betaalbare freelancer.

0

+ 20 jaar ervaring

Ergens rond de eeuwwisseling plaatste ik als 16-jarige mijn eerste website online. Sindsdien heb ik tal van websites ontwikkeld en onderhouden voor verschillende bedrijven, verenigingen of projecten waarbij ik werkzaam of betrokken was. Ook mijn eigen hobby en fotografie websites zijn een constante motivatie geweest om als autodidact up to date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Omdat ik vele websites heb ontwikkeld als betrokkene, weet ik ook precies wat er nodig is om een succesvolle website te maken die de steunpilaar van je project of onderneming vormt. Waar andere webdesigners gewend zijn om naar de klant zijn wensen te knikken, heb je aan mij iemand die met je meedenkt als een ondernemer en gemotiveerd is om een website te bouwen die ook daadwerkelijk het verschil maakt voor jouw bedrijf, vereniging of project.

Ik kan helpen met:

Professionele websites ontwikkelen

Een professioneel ogende online aanwezigheid is onmisbaar voor ieder bedrijf, vereniging of project. Ik kan u helpen met het ontwikkelen van een professionele website tegen betaalbare prijs, zowel voor verenigingen, start-ups, zelfstandigen als KMO's.

Webshops

Vergroot uw omzet en biedt uw producten ook online aan. Ik kan u helpen met het ontwikkelen van de webshop, het aanmaken van de catalogus alsook het maken van de nodige productfoto's.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een mooi uitziende website is een goed begin, maar u wil ook gevonden worden op Google en andere zoekmachines.
Door middel van allerlei technieken kan ik u erbij helpen uw website hoog in google te laten scoren en zo meer klanten of zichtbaarheid te verwerven.

Wordpress Websites

Als softwareplatform maak ik bij voorkeur gebruik van Wordpress. Naast het ontwikkelen van wordpress-websites, kan ik ook helpen bij het onderhoud en beveiliging van bestaande wordpress websites.


Waarom u voor mij moet kiezen:

Betaalbare Prijzen

Om iedereen de laagste prijs met de hoogste kwaliteitsgarantie aan te bieden werk ik alleen met offertes op aanvraag, die specifiek gericht zijn naar de noden van de klant. Zo betaalt u nooit meer voor opties die u toch niet nodig hebt en krijgt u de hoogste kwaliteit voor uw geld terug.

Persoonlijke aanpak

Voor een goede samenwerking is een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk. Ik neem dan ook graag de tijd om uitgebreid met u en uw bedrijf of project kennis te maken en te luisteren naar uw noden en verwachtingen.

Fotograaf

Niet alleen kan ik je website ontwikkelen, tevens kan ik ook het nodige beeldmateriaal creëren. Als freelance fotograaf heb ik namelijk ervaring met bedrijfsreportages en productfotografie.

Service en onderhoud

Ook na het ontwikkelen van de website kan u op me rekenen voor het aanbrengen van wijzigingen op de website of het onderhoud en het uitvoeren van software-updates.


Offerte op maat

Voor meer informatie of een offerte op maat kan U altijd vrijblijvend contact met me opnemen.